Salam, diharap anda sentiasa sihat dan ceria hendaknya. Post ini dibuat hanya untuk mereka yang melihat facebook adalah lubuk rezeki mereka disamping ingin menjana pendapatan sampingan. Yelar, daripada asyik main facebook, main farmville berjam-jam tak dapat apa-apa baik buat sikit keje yang mendatangkan faedah. Betul x?

Bukan nak menunjuk saya ini baik sangat, cuma ingin berkongsi jalan bagaimana kita semua boleh menjana pendapatan hanya bermain aplikasi difacebook. Ramai yang masih tidak nampak jalan ini. Bila ditanya rata-rata tak tahu yang aplikasi yang mereka hantar setiap hari kepada kawan-kawan mereka boleh menjana pendapatan. Tapi mereka ni tak tahu nak dapat duit tu dari mana. Disini saya akan berkongsi dengan anda bagaimana caranya.

Sekiranya ingin tahu anda boleh add saya di facebook http://www.facebook.com/redfar atau klik gmbr diatas dan saya akan tunjukkan jalannya. Sebenarnya benda ini masih baru dan “fresh” di Malaysia dan mungkin ramai yang masih tak tahu tentang benda ini.

Sekiranya anda betul-betul gila bermain facebook dan selalu bermain aplikasi dan menghantar kepada rakan-rakan anda, andalah yang saya cari untuk menyertai group saya di facebook. Jangan terkejut pula lepas join group tu. Sebab apa yang anda perlu lakukan memang anda tak akan percaya. Saya mencari 1000 pioneer untuk memulakan program ini. Diharap anda adalah salah seorang daripada mereka itu.

Anda boleh terus pergi ke group saya “SEHARI CUMA 2 MINIT“, dan saya akan mengesahkan keahlian anda. Apa yang anda perlu lakukan semua ada di dalam page group tersebut.

Modal? Saya tak akan mengambil sesen pun duit anda untuk anda menyertai group ini. Sebab saya mengamalkan prinsip  “SHARING IS CARING“. Malah saya yang akan bayar kepada anda.

Mudah saja. Sertai group saya dan laksanakan tugas anda setiap hari. Daripada kita membuang masa bermain facebook tapi tidak memperolehi apa-apa baik kita bermain cuma 2 minit dan jana pendapatan. Sekiranya tidak faham anda boleh menghantar mesej di page facebook saya atau komen sahaja post ini.

Jadikan hobi berfacebook anda sesuatu yang berfaedah.

Lihat video ini.. PENTING!!!

Thanks.

SHARING IS CARING

p/s : kalau nak buat duit lebih time tengah belajar boleh juga download ebook ini. Klik di sini.

Advertisements
Comments
 1. Thoha says:

  sesuatu yang menarik ni..facebook dijadikan sumber untuk menjana pendapatan..tapi dari mana sumber wang yang dapat tu ye?

 2. facebook memang banyak kegunaanyerkan hee..hee..

  cri kawan, jual barang dsbnya 🙂

 3. ijam says:

  salam….
  website group utk fb nie….masih wujud lg ker….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s