Salam hormat  ;

Nak MP3 Player tak?

Saya mengetahui cabaran ini melalui emel yang dihantar Raja Kamil..

Tak sia-sia saya menjadi subcriber dia. Kui3.. Mudah pula tu nak menang. Hehehe.. Harap-harap bolehlah menang..

Apa yang perlu saya lakukan ialah, post ayat di bawah ke dalam blog saya ini. Itu sahaja.

Copy & Menang : Sungguh mudah, anda perlu copy & paste sahaja untuk
memenangi TIGA buah MP3 Player
Untuk maklumat lanjut, layari www.rkurl.com/117hw
Penaja utama : Raja Kamil, www.akuseorangblogger.com

Ok siap!! Hehehe.. Tak rugi pun join contest ni..

SHARING IS CARING

p/s : kalau nak buat bisnes secara sambilan boleh download ebook ini.. Klik disini.

Advertisements
Comments
  1. hehehe..best jer.. 🙂

    suri dah jadi ajen affliti tu.

  2. belum sebab nak buat link ke blog kawan tak blh..saya rasa saya punya wordpress bhagian penggunaan link tu ada mslah le.. huhuhu

  3. ya..mencuba takan rugi punyer..hehee

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s