My Girlfriend’s??

Posted: June 28, 2010 in Blog, Uncategorized
Tags: , ,

Salam sejahtera..
Semoga baik-baik hendaknya. Post kali ini lari sikit dari berkaitan perniagaan internet. Hehe. Post kali ini saya akan ceritakan pasal “My girlfriend’s”. Gelabah gila mamat ni. Huhu. AAK. Perlu ke cerita? Hehe. Suka hati lar nak cerita ke tak, betul kan? 😀

Ok, kita straight to the point je lar.. Nak tgk x “My Girlfriend’s”? Kenapa ada “s”. Sebab..

Calon-calon “My Girlfriend’s” adalah :-

1) My Laptop.. Huhuhu.. Nice x??

Lar, bercinta dengan benda ke mamat ni? Hehehe. Suka hati lar. Dah xde orang nak. Kui3.

Girlfriend no 1 ni aku ‘dapat’ tima aku mula2 masuk amik diploma. Hehe. Kongsi dengan akak nak dapatkan GF ni. Mahal ni dulu. Biasa lar, barang baik mestilah mahal. Hohoho. Sampai sekarang tetap bersamaku. Tapi xbermakna ku setia pada yang satu. Kui3.

2) My Motorcycle.. Comel tak?

Ni apa pulak ni? Kalau xkenal ni lar gf no 2 saya. Hehe. Dia dah bersama selama dekat 4 tahun. Huhu. Lama tu, tak clash2 lagi. Hehe. Dapat gf ni time semester 2 amik diploma. Time tu kena duduk luar, so, kenalah ada kenderaan sendiri. Untuk memudahkan perjalanan pergi ke fakulti, amiklah gf ni. Hehe. Mahal ni.

Pernah gak lar eksiden ngan gf ni. Hehe. Takpe, hidup mati bersama. Huhuhu. Kui3. Pergi plak Girlfriend no 3.

Banyak giler gf mamat ni… Hehe.. Tengok je lar.

3) My Guitar. Huhuhu. 2 tahun tunggu nak dapat “dia” ni.

Ya, saya suka muzik.. Muzik jadikan hidupku bahagia. Kui3.. Tak boleh blah. Hehe. Jumpa my gf no 3 ni time jalan2 kat The Store, Klang. Hehe. Leh plak macam tu kan. Kui3. Terus booking time tu. Tak bg chance. Tapi disebabkan kekangan duit hantaran pinangan. Tak dapat nak kuarkan dari rumah owner dia. kui3. Tahun ni baru dapat keluarkan. Hoho.

Akhirnya dapatku bermain bersama. Jangan fikir lain yer. Hehe.

dan Yang terakhir.. Jeng2… Kuota hampir penuh.. huhuhu..

4) My handphone.. Comel kan? Hehe..

Sebenarnya nak letak gambar aweks tapi xleh plak.. So, gantilah dengan ni. Hehe. Mahal gak ni. Jangan marah yer. Baru bersama dengan dia ni. Hehe. Kadang-kadang banyak gak probs ngan dia ni.. Biasalah bini muda. Hahaha.

Siapa kata susah senang nak jaga bini empat, tengok ni. Susah nak jaga sume. Yang pertama kalau buat hal, banyak keje tertangguh.. Yang kedua kalau buat hal, memang cari nahas lar.. Boleh melayang nyawa.. Hehe.. yang ketiga plak kena jaga kebersihan dia, kalau tak, payah nak bermain bersama nanti.. Hehe. Yang last ni, kena jaga elok2, tu yang pakai selimut tu. Huhu. Hadiah dari my bestfriend. Thanks.

p/s : Jangan nak tiru macam saya yer. Hehe. Awek betul xde lagi. hahaha..

SHARING IS CARING

Advertisements
Comments
  1. Thoha says:

    wah..hebat2 bro..cukup syarat ada empat girlfriends..nanti kahwin pun empat la.. :p

  2. alahai sweetnya si mohd farid nie..hehehe..

    untungle sapa dpt mu ni..kikikiki… 🙂

  3. hahaha.berkemungkinan le tu :0

  4. ratijah lim says:

    wah..i nk jadi gf u no. 5 le…haha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s