Ahlan Wa Sahlan Ya Ramadhan…

Posted: August 11, 2010 in motivasi, ramadhan

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera diucapkan kepada pembaca blog ini. Diharapkan kita sentiasa berada di dalam sihat sejahtera hendaknya. Sempena kedatangan bulan yang mulia ini, saya ingin mengucapkan Selamat Menyambut Bulan Ramadhan semoga kita dapat menambah pahala kita di bulan yang penuh barakah ini.

Memang banyak manfaat di bulan ini yang mana pahala akan di lipat gandakan bagi mereka yang berusaha untuk beribadat di bulan ini. Semoga kita dapat sama-sama menambah pahala supaya berganda di bulan ini.

Jangan dilupakan Solat Sunat Terawih. Jangan lar buat 8 rakaat saja kalau surau atau masjid ditempat anda buat 23 rakaat. Mungkin anda rasa penat atau susah pada mulanya. Tapi sekiranya anda lakukan secara perlahan-lahan mungkin anda akan rasai kenikmatannya. Hehe.

Itu sahaja dari saya sempena kedatangan bulan Ramadhan ini. Semoga kita sentiasa saling ingat-mengingati antara satu sama lain.

SHARING IS CARING

p/s : Ada seorang rakan facebook saya yang menjadikan bulan puasa sebagai medium dia untuk mendapatkan lebih pendapatan. Anda bagaimana? Klik sini Rahsia Buat Duit Raya

p/s/s : Saya ada menjual kuih raya CANDY yang berasaskan koko dan susu ditambah kacang yang sememangnya enak untuk di makan. Kalau nak order boleh lihat dulu di sini.

p/s/s/s : Kalau nak balang kuih raya anda mempunyai gambar keluarga anda atau anda. Boleh jenguk ke sini.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s