Rezeki di bulan Ramadhan..

Posted: August 27, 2010 in bisnes, Blog
Tags: , , , , ,

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat pembaca blog ini.

Nampaknya kita sudah sampai ke penghujung ramadhan. Dan semestinya ramai orang telah mengambil kesempatan di bulan ramadhan ini dengan menambah pahala dengan sentiasa beribadat kepadaNya dan ada juga yang menambah rezeki mereka dengan berniaga.

Beribadat tidak kiralah dengan membaca Al-Quran atau memperbanyakkan solat-solat sunat. Dan semestinya solat sunat terawih tidak terlepas. Hehe. Solat jangan tak solat. 😀

Kalau bab berniaga memang best lah di bulan Ramadhan ini. Yelar, time ini lah nafsu orang untuk berbelanja menjadi tinggi. Hehe. Dan semestinya peniaga-peniaga di bazar ramadhan orang yang paling gembira dan untung. Hehe. Bisnes time ni paling untung dan orang yang tak pernah berniaga pun sanggup berniaga untuk mendapat keuntungan dari bisnes di bazar ramadhan. Tu yang kita jumpa ada kuih dan makanan yang xberapa sedap. Hehe. 😀

Dalam bulan Ramadhan ini juga saya telah mendapat rezeki apabila di beri peluang untuk “review” sebuah ebook dengan yang sememangnya menjadi idamani saya sebab dapat memberi pandangan terhadap produk orang lain sebelum pelancaran produk tersebut. Nak tahu ebook ape? Jeng.. Jeng.. Jeng..

Inilah ebook yang saya maksudkan.  Ebook ini adalah ebook kedua saya review di dalam saya menceburi bidang perniagaan internet ini. Saya baru lagi dalam industri ini. Dan apa yang saya nak tekankan di sini. Tiada yang mudah sekiranya anda menceburi bidang perniagaan.

Berkenaan ebook ini, ebook ini adalah panduan bagaimana untuk anda menjana pendapatan di internet. Ebook ini dibuat oleh saudara Asyraf Aziz dan terima kasih kerana memberi kesempatan kepada saya untuk review ebook ini. Terdapat 30+1 teknik yang diceritakan di dalam ebook ini. Kepada yang baru di dalam bisnes internet. Saya sarankan untuk anda dapatkan ebook ini kerana ebook ini lebih kepada “how to” dan yang paling bestnya adalah support dari owner ebook ini sendiri.

Apa yang saya hendak beritahu ebook ini sangat murah dan sepatutnya harga ebook diletakkan pada harga asal RM48. Tapi saudara Asyraf Aziz telah sangat bermurah hati di bulan ramadhan ini, mungkin beliau ingin mereka yang berniaga di internet mendapat pendapatan mereka yang pertama. Sebab ramai yang menceburi perniagaan internet tetapi masih gagal menjana pendapatan di internet walaupun RM1.

Harga ebook ini adalah RM10 sahaja!

Dapatkan sekarang! Klik disini

Update Harga telah dinaikkan ke RM20!


Sharing is Caring

p/s : Ebook ini disertakan sekali video yang sememangnya guide untuk anda yang mahu menggunakan teknik yang terdapat di ebook tersebut.

p/s/s : Ebook ini akan dinaikkan harga dalam masa yang terdekat. Kemungkinan diletakkan pada harga asal.

Advertisements
Comments
  1. musi says:

    Salam.
    Beniage pun ibadah dan sunnah. Tapi jangan plak cam yang jadi kat teman nih. Beli kat bazar tu pilih yng teman syok gemo makan. Buka punye ler pulon. Tup-tup jan 2.00 subuh dah berulang ke tandas , tiap 10 minit ulang ke tandas gi, sampai 10:00 pagi, reda sikit baru boleh pakai dan gi klinik.
    Terima duit, beri lah perkhidmatan yang mengembirakan planggan baru berpahala.

  2. suri says:

    ada usaha pasti kita akan berjaya…

    mencuba yang baru mana tahu ada rzkiberpihak pada kita 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s