Siapa saya?

Nama diberi Mohd Farid Bin Mohammed Ashaari. Mula mengenali bidang ‘blogging’ pada tahun lepas berikutan ingin berjinak-jinak didalam Internet Marketing. Berusia awal 20an. Muda lagi 😉 Hehehe.

Seorang student yang baru mempelajari apa itu blog, bagaimana membuat blog dan bagaimana ingin menambah pendapatan dengan blog. Pelbagai perkara menarik ditemui sewaktu mencari idea-idea sebelum membuat blog sendiri.

Mengambil Diploma Pemasaran di Politeknik Sultan Slahuddin Abdul Aziz Shah. Melanjutkan pengajian di dalam Ijazah Sarjana Muda Pendidikan Dan Kesihatan (Kepujian) di UiTM Saha Alam. Ambil pendidikan tapi berblogging plak. Hehehe. 🙂

Sebenarnya semua orang boleh berblog, tak kisah anda tukang masak ke, peguam ke, penyanyi ke dan siapa-siapa saja. Semua boleh berblogging. Yang penting tidak menyusahkan orang lain. 🙂

Untuk itu, majulah blogger untuk negara. Hehehe. 🙂 Just a joke.

Selepas ini, mungkin ada idea nak tambah bolehlah post comment yer.

Comments
  1. nurafizza says:

    salam..en farid..letak la chat box..seng nak meround 1 geng bloggers…

  2. nurafizza says:

    ala..its ok la farid..boleh blaja pelan2..mula2 letak perkara penting dulu..macam shout box ker..sebab senang org nk tinggal jejak..boleh ltk farid nye fb..n mcm2 lg la..

  3. hak..hek… 🙂 i follow jer hehhehe..

    jangan jadi budak jahat! jahat! sudahlah..

    p/s
    suri ingatkan wak ni pompuan..hehehe..yelah mugkin sb suri tak pakai spek mata..hehe..

    amcam dah daftar nuff ke blum??

    • redfar says:

      lorh.. lelaki lar.. hehehe.. dah daftar.. tapi xtaw nak pasang.. leh ajar x?? pastu nak pasang shoutbox juga.. senang nak komunikasi.. hehe..

  4. adeh..ada dapat tak dia punya kod html tu? klu dah dapat kamu copy kod tu pastu pastekan dia kat bahagian si debar kamu mengikut kesesuain kamu.

    ni saya ajar mana yang saya tahu sendirilah. huuhuhu..

    shoubox tu..rasanya cuba kamu pergi kat blog mana2 kawn bloger yg ada benda tu.than tekanlah sesutu kat kotak tu. nanti dia akan keluar widget.

    selamat mencuba 🙂

  5. aan says:

    saya aan sokong kamu wahai farid,,, wink2

  6. Shahrul says:

    Happy blogging, aku ex-stud UiTM Shah Alam..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s