Archive for the ‘Uncategorized’ Category


Salam sejahtera..
Semoga baik-baik hendaknya. Post kali ini lari sikit dari berkaitan perniagaan internet. Hehe. Post kali ini saya akan ceritakan pasal “My girlfriend’s”. Gelabah gila mamat ni. Huhu. AAK. Perlu ke cerita? Hehe. Suka hati lar nak cerita ke tak, betul kan? šŸ˜€

Ok, kita straight to the point je lar.. Nak tgk x “My Girlfriend’s”? Kenapa ada “s”. Sebab..

(more…)


Selamat Pengantin Baru.. Kepok, kepok, kepok, kepok..

Selamat berbahagia.. Jeng, Jeng,Jeng,Jeng,Jeng,Jeng..

Semoga ke anak cucu.. Huhuhu..

Selamat sejahtera.. Hohohoho..

Lagu ini ditujukan kepada my pakcik.. (Cik Ajam).. Selamat Pengantin Baru!!! Kebabom!!! Kebabom!!! Hoho.. Itu dia bunga api.. Kui3

Semoga Berbahagia ke anak cucu, cicit, piot dan seterusnya.. Sume ni adalah gambar saya dengan pengantin sebab saya telah dilantik sebagai pengapit di majlis hari persandingan.. Pakcik saya dapat jodoh orang jauh, Kelantan.. hehe.. Cek mek molek.. Kui3..

(more…)


Apa itu YouthSays.com?

YouthSays.com merupakan sebuah platform HADIAH atau GANJARAN untuk remaja atau pemuda/ pemudi. Rakan YouthSays.com terdiri daripada golongan remaja atau pemuda/ pemudi (usia 15-35) dari seluruh rantau Asia Tenggara. Keahlian PERCUMA & saat ini terbuka untuk remaja atau pemuda/ pemudi dari Malaysia, Vietnam, Indonesia, Filipina dan Singapura.

Dari mana ganjaran datang? Dan mengapa? (more…)