Posts Tagged ‘contest’


Salam sejahtera.
Semoga anda sentiasa sihat walafiat hendaknya. Post kali ini adalah mengenai blog yang selalu saya review. Macam orang lain juga, ada blog yang mereka suka jenguk-jenguk. Saya pun apa kurangnya. Hehe.
Blog yang saya maksudkan adalah blog saudara Julmazli Dempollok. Inilah adalah link blog beliau, Julmazli Dot Com.

(more…)

Advertisements

Salam hormatĀ  ;

Nak MP3 Player tak?

Saya mengetahui cabaran ini melalui emel yang dihantar Raja Kamil..

Tak sia-sia saya menjadi subcriber dia. Kui3.. Mudah pula tu nak menang. Hehehe.. Harap-harap bolehlah menang..

Apa yang perlu saya lakukan ialah, post ayat di bawah ke dalam blog saya ini. Itu sahaja.

Copy & Menang : Sungguh mudah, anda perlu copy & paste sahaja untuk
memenangi TIGA buah MP3 Player
Untuk maklumat lanjut, layari www.rkurl.com/117hw
Penaja utama : Raja Kamil, www.akuseorangblogger.com

Ok siap!! Hehehe.. Tak rugi pun join contest ni..

SHARING IS CARING

p/s : kalau nak buat bisnes secara sambilan boleh download ebook ini.. Klik disini.